דף הבית >> בלוג >> מתכון: לביבות בטטה אפויות לחנוכה
 

חייבים לביבות בטטה? הנה מתכון במיוחד בשבילכם:

** לביבות בטטה אפויות לחנוכה **

מרכיבים:
קילו בטטות מגורדות וסחוטות היטב
1 בצל בינוני קצוץ
2 ביצים טרופות
1/4 כוס קמח מלא (לרגישים לגלוטן ניתן להשתמש בקמח חומוס)
1/4 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

 

הכנה:
לחמם את התנור ל-200 מעלות. לפרוס נייר אפייה על 2 תבניות אפייה ולשמן אותן במעט שמן.
לערבב את כל המרכיבים בקערה גדולה. לשפוך לביבות בגודל של כ- 1/4 כוס בלילה על התבניות.
לאפות ל-25 דקות. להפוך ולהמשיך לאפות למשך 10 דקות.
ניתן להגיש עם רסק תפוחים, ריבה או שמנת.

בתאבון וחג שמח!

 
מוגש באדיבות מאמנת התזונה של ביוקונטרול – סינדי סולקין